Monday, 2 April 2012




Hai :)
lame tak update,yee, saya dah jadi seorang yg pemalas skrg. still tak keje lagi hee, result, apee tu ?
taknak bagitwu :/ ahh lantak ahh nak ckp ape taknak ckp jgk. tak sabar nak smbung belajar nnt, mcm tempat gua dah apply, haha tak kisah laa mane mane kn. hee, nak bagitawu haritu 28/3 annivrsry kteorg yg ke 4 bulan hoho. im happy with him, and i know he love me much kn kn boy :*. and 1/4 semalam birthday muu my best friendfren ever! haha dah tua dah beliau, i love her too. happy sgt dy dapat free call brgayut je 24/7 dgn boyf dy, hee tak kesahlaa  asal kan kau bahagia. jgn lupe sara kalau kite dah smbung be;ajar jauh2 ehh, okay and esuk ade practical 3jam bawak kete, nmpak tak betapa lmbatnye saye ni blaja kete, org lain dah dpt lesen kite baru terkedek kedek nk blaja. hmm takpela biar lmbat asalkn selamat. okay tuje nak ckp, skrg ni dah tak reti dah nak ckp bnyk2 maklum laa, dok rumah je kn tak brcampur org dah, tak macam mase skolah dulu. k lahh ni pun rase mcm dah byk je ckp huhu, everything goes well skrg ni, im happy with my life with people who loves me, thankyou so much :*




 i love you very strong Muhd Hafizul :*


love,
sara